Dobbelt DIF i Helsingør

I går var jeg til årets første omgang af DIF turneringen … altså for mit vedkommende. Turneringen har allerede været i gang i en måned, men Ballerup har først skulle skyde med fra tredje omgang. Den sene debut i år betyder, at vi få en del kampe efter jul, noget jeg personligt er meget glad for.

Ud over mig, stillede Ballerup desuden med Mads Hansen, som også var en del af holdet sidste år. Vores tredjemand, Nicholai Malte Kristensen, er ny Ballerupskytte, som vi har hentet i Tuse.

Vi mødte først hjemmeholdet Helsingør, og det blev et spændende lokalopgør, hvor vi heldigvis trak det længste strå. Over middag mødte vi BPIs førstehold, og jeg har ikke andet at sige om den kamp end, at det var en stor fornøjelse. Astrid, Niels og Camilla er alle meget dygtige skytter, som skyder helt fantastisk for tiden. Som udgangspunkt går jeg altid ind til kampene med troen på at vinde, men når man møder et hold, hvor alle skyder 622,0 eller derover, er det også vigtigt, at have erkende, at der ikke er noget at gøre. Og ikke overraskende tog BPI 1 æg mod os.

Ud over at have fokus på en masse tekniske aspekter af min egen skydning, benyttede jeg den sidste kamp på, at nyde hvordan én af de pt. bedste dameskytter i Danmark placerer det ene gode skud efter det andet. Det var en fornøjelse, tak for yderst god underholdning, Astrid 🙂 Og i denne forbindelse vil jeg også opfordre alle at kigge med, når der i næste uge skydes LF Open på Falster. Hvis man i forvejen er i med ved stævnet, kan man med fordel bruge tiden på at lure, hvordan de rigtig gode skytter agerer under deres skydning. Hold især øje med; Erik Skovmand, Lars Ørum, Steffen Olsen, Marcus Madsen, Camilla Birch, Susanne Mayerhoff, Frederik Larsen, Stine Andersen, Stine Nielsen og Astrid Steffensen. Jeg er sikker på at de kan lære de fleste ét eller andet.

/Gitte

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: