Mit navn er Gitte Henriksen og har i perioden 2009 til 2014 været en del af Dansk Skytte Unions elitegruppe. Jeg har skudt siden 1998, men har de sidste år primært koncentreret mig om 10 meter luftriffel. Længe har mit store mål været at kvalificere mig til OL, men denne drøm valgte jeg i 2014 at lade være en drøm, og glæder mig i stedet over alle de gode oplevelser, jeg har fået gennem skydesporten.

Jeg er født og opvokset i Ulfborg, Vestjylland, men bor i øjeblikket i Vallensbæk Strand, og træner i og skyder for både både Greve Skf. og Ballerup Skf. Jeg blev i 2013 færdig med min kandidat i Human Ernæring og har desuden en stor interesse for kroppens funktion … også i forhold til skydesporten.

Jeg har skudt siden jeg var 11 år og var i flere år en fast del af juniorlandsholdet, før jeg i 2008 rykkede op som senior. Efter et års ”studie-pause” i 2008, begynte jeg i 2009 at arbejde målrettet frem imod OL 2016. Dette arbejde har resulteret i, at jeg i løbet de efterfølgende tre år rykkede mig meget og blev mange erfaringer rigere.

I 2009 valgte jeg kun at satse på at skyde 10 meter luftriffel, da denne disciplin udfordrer mig mentalt og teknisk. Efter en lang periode kun med 50 meter skydning, fandt jeg motivationen og blev meget fascineret af luftskydningens mange små detaljer og store krav til præcision og detaljer. Denne fascination er afgørende for mine gode resultater og oprykning fra ”talent” til ”elite” skytte i 2009.

I 2015 valgte jeg endeligt at lægge skydningen på hylden. Jeg vil aldrig stoppe med selv at skyde, men jeg vil nu kun være at finde til lokale stævner i hovedstadsområdet. Hvad fremtiden kommer til at bringe vides endnu ikke, men jeg kan mærke, at jeg har noget erfaring og viden, som jeg gerne vil dele med andre.

Reklamer
1 comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: